Фиџи

Земји што се безбедни доколку избие трета светска војна

Минаа 77 години од последната светска војна, која однесе над десетина милиони жртви и која го уназади животот. Со изјавите на политичките и воените аналитичари кои …

Земји што се безбедни доколку избие трета светска војна Прочитај повеќе »

Десет семејства ја тужат ЕУ поради последиците од глобалното затоплување

Десет семејства од осум земји од Европа, Кенија и Фиџи, поднеле тужба против ЕУ, поради последиците од глобалното затоплување кое се заканува на нивните домови …

Десет семејства ја тужат ЕУ поради последиците од глобалното затоплување Прочитај повеќе »

Scroll to Top