Фифи Јаневска

Фифи Јаневска, стана русокоса: Ако нешто беше поинаку во мојот живот, немаше да бидам тоа што сум денес

Првата македонска трансродова пејачка Фифи Јаневска, препознатлива по долгата црна коса го промени имиџот и сега е русокоса. „Ако нешто би било поинаку во мојот …

Фифи Јаневска, стана русокоса: Ако нешто беше поинаку во мојот живот, немаше да бидам тоа што сум денес Прочитај повеќе »

Scroll to Top