Британски експерт тврди дека ако Југославија не се распаднеше денес ќе беше светска сила

Британскиот експерт Фил Батлер, во својот авторски текст тврди дека ако Југославија не се распаднеше, таа унија денес би била светска сила, а Белград главен …

Британски експерт тврди дека ако Југославија не се распаднеше денес ќе беше светска сила Прочитај повеќе »