Шерон Стоун го изгубила старателството над синот затоа што го терала да става ботокс

Глумицата Шерон Стоун во 2008 година го изгубила старателството над својот син Роан Џозеф Бронстин, затоа што го терала да става ботокс на нозете, пишуваат …

Шерон Стоун го изгубила старателството над синот затоа што го терала да става ботокс Прочитај повеќе »