Фил гладувал осум дена за празниците па добил змиско тело

Американскиот филмски работник Фил Флок, успеал да формира змиско тело, благодарение на контроверзната диета која ја практикувал за време на минатогодишните празници, пишува Dailymail. Фил …

Фил гладувал осум дена за празниците па добил змиско тело Прочитај повеќе »