(Галерија) Доктор Фил ја продава вилата во Лос Анџелес за 6 милиони долари

Телевизиската ѕвезда Фил Мекгро, познат како доктор Фил, ја продава вилата во Лос Анџелес за цена од 5,75 милиони долари. Фотографиите од луксузниот дом за …

(Галерија) Доктор Фил ја продава вилата во Лос Анџелес за 6 милиони долари Прочитај повеќе »