(Видео) Поради гримаса, Филип Вујановиќ стана главен на „Фејсбук“

Откако Мило Џукановиќ однесе убедлива победа на претседателските избори во Црна Гора, на социјалните мрежи се појави снимка од претседателскиот кандидат Филип Вујановиќ. Видеото е …

(Видео) Поради гримаса, Филип Вујановиќ стана главен на „Фејсбук“ Прочитај повеќе »