Бездомно девојче ја работи домашната задача на дожд

Осумгодишната Илејн Долфо од Филипините живее со своите родители и четиригодишната сестра на улица. Иако овој крај во последните денови беше погоден од силни монсунски …

Бездомно девојче ја работи домашната задача на дожд Прочитај повеќе »