(Галерија) Низ прстен да те гледам во срце да ти влезам – Галичка свадба со сите салтанати една година по пандемијата

По година дена пауза поради ковид пандемијата, викендов се одржа 47 Галичка свадба. Филип Бундовски и Катерина Илиевска кои лани беа избрани за зет и …

(Галерија) Низ прстен да те гледам во срце да ти влезам – Галичка свадба со сите салтанати една година по пандемијата Прочитај повеќе »