(Фото) Даница и Филип Караѓорѓевиќ на прошетка со синот

Даница и Фили Караѓорѓевиќ споделија дел од атмосферата од пролетната прошетка со својот наследник. Синот Стефан е центар на светот на кралската двојка и, како …

(Фото) Даница и Филип Караѓорѓевиќ на прошетка со синот Прочитај повеќе »