Научници оживеаја црви кои биле замрзнати 46.000 години

Научници успеале да оживеат црви кои биле замрзнати пред 46.000 години. Велат дека станува збор за досега непознат вид на црви. За нив само се …

Научници оживеаја црви кои биле замрзнати 46.000 години Прочитај повеќе »