Шумахер е во критична состојба, откри неговиот поранешен колега, Филип Стрејф

Седумкратниот светски шампион во Формула 1, Михаел Шумахер, се наоѓа во исклучително лоша состојба, вели неговиот поранешен колега, Филип Стрејф. Шумахер е во тешка состојба, …

Шумахер е во критична состојба, откри неговиот поранешен колега, Филип Стрејф Прочитај повеќе »