филипини

Фотографија што целосно му го променил животот на девојчето питач

14 мај 2016 година е денот што бил судбоносен за младата Филипинка Рита Гавила. Дванаесетгодишното девојче, додека просело на улица, било фотографирано од страна на …

Фотографија што целосно му го променил животот на девојчето питач Прочитај повеќе »

Scroll to Top