(ВИДЕО) ТОП 3 филма за хоророт од Амитивил

Амитивил е еден од најпознатите случаи со опседнати куќи. Целата легенда се врзува со престојот на семејството Лук во куќа во 1975 година, откако кај …

(ВИДЕО) ТОП 3 филма за хоророт од Амитивил Прочитај повеќе »