Сашко Коцев е најдобар филмски актер и ја доби наградата „Златна рамка“

Сашко Коцев е добитник на наградата филмски актер, Кирил Спасевски филмски автор, а прзнанието филмски работник му припадна на Бранко Петровски на четвртото издание на …

Сашко Коцев е најдобар филмски актер и ја доби наградата „Златна рамка“ Прочитај повеќе »