Милчо Манчевски ја доби наградата „Живојин Жика Павловиќ“ на Меѓународниот фестивал за режија во Лесковац

Режисерот, сценарист и писател Милчо Манчевски е годинашен лауреат на наградата „Живојин Жика Павловиќ“ што ја доделува Меѓународниот фестивал за филмска режија во Лесковац – …

Милчо Манчевски ја доби наградата „Живојин Жика Павловиќ“ на Меѓународниот фестивал за режија во Лесковац Прочитај повеќе »