филмскиот

Морган Фриман: „Монсанто“ спроведува депопулација на планетата

„Злосторничката деловна пракса на ‘Монстанто’ спроведува депопулација на планетата, еден по еден животински вид во исто време“, вели Морган Фриман, кој предупредува дека треба да …

Морган Фриман: „Монсанто“ спроведува депопулација на планетата Прочитај повеќе »

„Збогум џину, беше шмекер“ – Малиот Давид од „Полицаецот од Петлово брдо“ се прости со филмскиот татко

Од Љубиша Самарџиќ со впечатливи пораки се простија и неговите „филмски жени“ и бројни колеги и пријатели од светот на филмот. Марко Стоиљковиќ познат по …

„Збогум џину, беше шмекер“ – Малиот Давид од „Полицаецот од Петлово брдо“ се прости со филмскиот татко Прочитај повеќе »

Scroll to Top