Ќе се снима продолжение на „Јас сум Легенда 2“: Вил Смит ќе ја репризира улогата на научникот

Холивудксиот актер Вил Смит најавува враќање на филмското платно во филмското продолжение „I Am Legend 2“. Во филмот, кој е во продукција на неговата компанија …

Ќе се снима продолжение на „Јас сум Легенда 2“: Вил Смит ќе ја репризира улогата на научникот Прочитај повеќе »