Мелинда Гејтс донираше 375 милиони долари на индустријата за абортус за да го забрза процесот на депопулација на црнците

На неодамнешниот глобален самит за планирање на семејствата во Лондон, Мелинда Гејтс, сопругата на милијардерот и основач на Мајкрософт Бил Гејтс, најави дека Фондацијата Бил …

Мелинда Гејтс донираше 375 милиони долари на индустријата за абортус за да го забрза процесот на депопулација на црнците Прочитај повеќе »