Путин вети дека ќе ја уништи финансиската доминација на Западот врз светот

Претседателот Путин го возврати ударот за финансиската доминација на западните елити заканувајќи се дека ќе ја уништи глобалната финансиска и трговска хегемонија која ја води …

Путин вети дека ќе ја уништи финансиската доминација на Западот врз светот Прочитај повеќе »