(Видео) Путин за малку ќе загинел во подморница на дното на Финскиот залив

Рускиот претседател Владимир Путин, можел да настрада за време на неговата посета на островот Гогланд, додека со мини-подморница, го разгледувал дното на Балтичкото море. На батискаф …

(Видео) Путин за малку ќе загинел во подморница на дното на Финскиот залив Прочитај повеќе »