Кумчето на Хитлер кое Фирерот го крстил во логор во Романија

Пензионер од Романија Адолф Ернст Штадлер тврди дека е кумче на Адолф Хитлер. Како што наведува тој, Хитлер го крстил во логор за време на …

Кумчето на Хитлер кое Фирерот го крстил во логор во Романија Прочитај повеќе »