фитнес центар

Саша Ковачевиќ претера: Фотографијата од Македонска Каменица открива морбиден детаљ

Во последниве месеци миленикот на балканската публика, Саша Ковачевиќ комплетно го промени личниот опис. Долгите часови поминати во фитнес центар му помогнаа да го изваја …

Саша Ковачевиќ претера: Фотографијата од Македонска Каменица открива морбиден детаљ Прочитај повеќе »

Scroll to Top