(ФОТО) Руски физичар „се начукал“ во „CERN“ па предизвикал земјотрес!

Рускиот физичар Александар Зјуганов, е обвинет дека бил под дејство на алкохол и силни лекови, и ги „прекршил“ сите безбедносни правила на CERN, затоа што …

(ФОТО) Руски физичар „се начукал“ во „CERN“ па предизвикал земјотрес! Прочитај повеќе »