Руски фудбалер ја побара за жена внуката на Борис Елцин

Рускиот фудбалер Фјодор Смолов ја побарал за жена внуката на поранешниот руски претседател Борис Елцин, Марија Јумашева. Двајцата се во врска веќе подолго време, а …

Руски фудбалер ја побара за жена внуката на Борис Елцин Прочитај повеќе »