(Видео) Пратеник ја запроси колешката во Собрание

Италијанскиот пратеник Флавио Ди Муро, од партијата „Лига за север“ ја запросил својата колешка на седница во Собранието. Муро од џебот го извадил вереничкиот прстен …

(Видео) Пратеник ја запроси колешката во Собрание Прочитај повеќе »