Филм од кој Леонардо ди Каприо се срами, спречил да се емитува во САД и Канада

Актерот Леонардо Ди Каприо забранил филм во кој тој самиот глуми да биде прикажан. Don’s Plum се смета за најлошиот филм во славната холивудска кариера …

Филм од кој Леонардо ди Каприо се срами, спречил да се емитува во САД и Канада Прочитај повеќе »