(Видео) Бразилска конгресменка е обвинета дека го нарачала убиството на мажот ѝ

Бразилската конгресменка Флорделис де Суза е обвинета дека го нарачала убиството на својот сопруг, пасторот Андерсон до Карма. Во него било пукано повеќе од 30 …

(Видео) Бразилска конгресменка е обвинета дека го нарачала убиството на мажот ѝ Прочитај повеќе »