флуорот

Глобалното затоплување е измама!

Глобалното затоплување, кое го заговараат глобалните влади, е научна измама. Сателитските податоци наводно покажуваат тренд на загревање во последните сто години, кој лажно е изменет …

Глобалното затоплување е измама! Прочитај повеќе »

Вистината за флуорот што секоја мајка мора да го знае

Флуорот го користеле нацистите со цел да ги стерилизираат затворениците во логорите, и да ги претворат во послушно робје, односно да ја убијат нивната слобдна …

Вистината за флуорот што секоја мајка мора да го знае Прочитај повеќе »

Scroll to Top