Фока

Спасено е прегладнето бебе фока во Санкт Петербург

Прегладнето бебе фока е спасено во областа на брана во Санкт Петербург. Центарот за спасување на морски цицачи соопшти дека тоа е првото бебе фока …

Спасено е прегладнето бебе фока во Санкт Петербург Прочитај повеќе »

Нема ни трага ни глас по апсењето на „Фоката“ од српската полиција

Според наводите на Министерството за внатшрени работи на Србија и министерот Небојша Стефановиќ, во Белград од слобода е лишен еден од поранешните припадници на американските …

Нема ни трага ни глас по апсењето на „Фоката“ од српската полиција Прочитај повеќе »

Scroll to Top