„Фолк-фест Валандово“ на 24 и 25 мај

Најреномираниот фестивал на фолк-песни, „Фолк-фест Валандово“, ќе се одржи на 24 и 25 мај. Нов уметнички директор е Живоин Глишиќ, кој на прес-конференцијата најавил дека годинава …

„Фолк-фест Валандово“ на 24 и 25 мај Прочитај повеќе »