(Видео) Јапонски ансамбл пее македонски песни

На социјалните мрежи неодамна се појавија видеа од настап на јапонски ансамбл кој пее македонски песна и ора. На видеата што ги поставил Јошинари Мураками …

(Видео) Јапонски ансамбл пее македонски песни Прочитај повеќе »