(Видео) Јапонски ансамбл пее македонски песни

By

На социјалните мрежи неодамна се појавија видеа од настап на јапонски ансамбл кој пее македонски песна и ора.

На видеата што ги поставил Јошинари Мураками погледнете како ги пеат „Македонско девојче“ и „Каранфило филфило“.

Posted by Yoshinari Murakami on Недела, 11 февруари 2018

Posted by Yoshinari Murakami on Недела, 11 февруари 2018

Ќе ви се допадне