Меѓународен детски фолклорен фестивал во Долно Лисиче со гости од Бугарија, Србија и Косово

По деветти пат оваа година ќе се одржи меѓународниот детски фолклорен фестивал „Св.Троица“ во Долно Лисиче и општина Аеродром, во организација на културно уметничкото друштво …

Меѓународен детски фолклорен фестивал во Долно Лисиче со гости од Бугарија, Србија и Косово Прочитај повеќе »