Туристите годишно фрлаат 1,5 милиони евра во фонтаната Ди Треви

Според „Бизнис инсајдер“, туристите фрлаат по околу 1,5 милиони евра во фонтаната Ди Треви годишно. Една од најголемите туристички атракции во Рим, секојдневно привлекува илјадници …

Туристите годишно фрлаат 1,5 милиони евра во фонтаната Ди Треви Прочитај повеќе »