(ФОТО) Зорана повторно се занесе со фотошопот – Сите се прашуваат, што е фората со раката?

Јовановиќ, судејќи според коментарите, а и оние на кои јасно се гледа на фотката, повторно се заигра со фотошопот. „Јас знам како да ги средам …

(ФОТО) Зорана повторно се занесе со фотошопот – Сите се прашуваат, што е фората со раката? Прочитај повеќе »