(Видео) Девојка се мачи да излезе со „форд“ од паркинг

На социјалните мрежи кружи снимка од една возачка која се обидува да излезе од паркинг-место, за што ѝ биле потребни седум минути. Се верува дека …

(Видео) Девојка се мачи да излезе со „форд“ од паркинг Прочитај повеќе »