формула

(ФОТО) Формула 1 пилотот ужива во Охрид

Формула 1 пилотот, Џојлон Палмер го посети македонскиот бисер- Охрид. -Разочарувачка трка поради повеќе причини… но, сега одморот започнува. Прво патување и застанување во Македонија, …

(ФОТО) Формула 1 пилотот ужива во Охрид Прочитај повеќе »

Scroll to Top