(ФОТО) Формула 1 пилотот ужива во Охрид

Формула 1 пилотот, Џојлон Палмер го посети македонскиот бисер- Охрид.

-Разочарувачка трка поради повеќе причини… но, сега одморот започнува. Прво патување и застанување во Македонија, напиша Палмер.

26-годишниот Палмер ужива со своите другари во убавиот Охрид.

Scroll to Top