Ако немате пари за такси, можете да платите со пеење

На фестивалот Ruisrock одржан во Финска од 6 до 8 јули претставено е Fortum Singalong Shuttle таксито. Начинот на плаќање за овој период се извршува …

Ако немате пари за такси, можете да платите со пеење Прочитај повеќе »