фотографиите

Се огласи Тања Савиќ за фотографиите на кои пее качена на камион

Домашната јавност се шокираше од фотографиите од концертот на фолк пејачката Тања Савиќ, на кој запеала, ни помалку ни повеќе туку качена на камион. Многумина …

Се огласи Тања Савиќ за фотографиите на кои пее качена на камион Прочитај повеќе »

Scroll to Top