(Фото) Го фотографирале синот на Путин во автобус

На социјалните мрежи се прошири фотографија од едно момче од градскиот превоз во Русија, кое со својот изглед неверојатно потсетува на Владимир Путин. Некои дури …

(Фото) Го фотографирале синот на Путин во автобус Прочитај повеќе »