Верче од Штип сака да се слика гола

Верче Ѓорѓиева е девојка од Штип која од ноември 2011 година се занимава со фотомоделство. Во слободно време Верче сака да чита книги, а омилени автори …

Верче од Штип сака да се слика гола Прочитај повеќе »