Жешката Хајди и на 44 години собра храброст да се сликне гола

Светски познатиот фотомодел од Германија Хајди Клум и во својата 44 годишна возраст покажа со што располага и со само една фотографија им ја распламна …

Жешката Хајди и на 44 години собра храброст да се сликне гола Прочитај повеќе »