(Галерија) Сара Мејс пред породувањето направи семејна фотосесија

Пејачката и харфистка Сара Мејс со сопругот Димитар Андоновски и ќерката Илина направија фотосесија во студио, додека таа одбројува денови од деветтиот месец од бременоста. …

(Галерија) Сара Мејс пред породувањето направи семејна фотосесија Прочитај повеќе »