(Видео) Водител не си ги измил рацете 10 години, вели бактериите не постоеле

Водителот на телевизијата Fox news, Пит Хегест, вели дека не си ги измил рацете цели 10 години. Пит вели дека се води од логиката дека …

(Видео) Водител не си ги измил рацете 10 години, вели бактериите не постоеле Прочитај повеќе »