франкфурт

(Видео) Германски полицајци со линијари мерат растојание меѓу граѓаните на протест

Полицајците во германскиот град Франкфурт почнаа со линијари да го мерат растојанието меѓу луѓето. Тие мереа колку луѓето се оддалечени еден од друг за време …

(Видео) Германски полицајци со линијари мерат растојание меѓу граѓаните на протест Прочитај повеќе »

Патник не се појавил на закажаниот лет, авиокомпанијата му бара оштета од 2000 евра

Германската авиокомпанија Lufthansa тужела еден од своите патници затоа што не сè појавил на летот за последната децинација од патувањето. Ваквата пракса ја користат некои …

Патник не се појавил на закажаниот лет, авиокомпанијата му бара оштета од 2000 евра Прочитај повеќе »

Scroll to Top