(Видео) Франки Запата првиот човек кој го прелета Ламанш

Французинот Франки Запата денес со „летечки борд“ flying board, го прелета Ламанш. Запата полетал од местото Сангат на северот на Франција и успеал за помалку …

(Видео) Франки Запата првиот човек кој го прелета Ламанш Прочитај повеќе »