“Волвото” на Боуви се продаде по цена од 212.800 швајцарски франци

Автомобилот Волво 262C, во сопственост на британскиот музичар Дејвид Боуви, беше понудено на аукција во Швајцарија по цена од 3 пати поголема од неговата оригинална …

“Волвото” на Боуви се продаде по цена од 212.800 швајцарски франци Прочитај повеќе »