122-годишна Французинка тврди дека тајната во долговечноста е по една чаша црвено вино секој ден

Истражувањето на животните навики на шест лица кои имале над 100 години довело до интересни заклучоци, а студијата ја спровела британската компанија Eden’s Gate. Главна …

122-годишна Французинка тврди дека тајната во долговечноста е по една чаша црвено вино секој ден Прочитај повеќе »